Sfeerbeeld: Raadszaal

U bent hier: Home / Uw invloed

Uw invloed

De gemeenteraad is gekozen door de inwoners van Zaltbommel. Dat maakt raadsleden volksvertegenwoordiger van de burger. Het is dan ook van belang dat de gemeenteraad veel contact heeft met burgers.

Uw onderwerp op de agenda

De gemeenteraad van Zaltbommel bepaalt in het presidium welke onderwerpen er in de raads- en carrouselvergadering besproken worden. Als inwoner van Zaltbommel kunt u zelf ook onderwerpen op de agenda zetten. 

Meespreken in de carrousel

In de carrousel bestaat de mogelijkheid voor burgers om in te spreken. Als u wilt meespreken, dan vragen wij u dat tot 24 uur voor aanvang van de carrousel te melden bij de griffie via griffie@zaltbommel.nl of op 0418 - 681 613. Wilt u dan uw naam, adres, telefoonnummer en het onderwerp waar u over mee wilt spreken, doorgeven? 

Raad on Tour

De gemeenteraad wil graag weten wat er speelt in de dorpen en wijken van de gemeente. Daarom komt de raad graag bij u op bezoek. Die bezoeken noemen we: 'De Raad on Tour'. 

Gast van de raad

Heeft u vragen over wat de gemeenteraad zoal doet? Tijdens Gast van de Raad krijgt u de antwoorden. In het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel maakt u kennis met het werk van de gemeenteraad en lichten raadsleden de rol van de gemeenteraad toe. 

Gemeenteraadsverkiezingen

U kunt tijdens de gemeenteraadsverkiezingen duidelijk uw stem laten horen. Welke partij vindt u de beste? Bij welke partij voelt u zich het meest thuis. U bepaalt mee welke koers de gemeente vaart. 

Raadsinformatiesysteem
Raadsinformatiesysteem
Raadsvergadering Live
Raadsvergadering Live
Politiek Portaal
Politiek Portaal

Volg ons

  • Twitter
  • RSS