Sfeerbeeld: Raadszaal

U bent hier: Home / Raad

Griffie

Laatste update: maandag 15 april 2013, 11:46 uur.

Kerntaak van de griffie is om mee te denken met de leden van de raad. Daaronder valt ook het verlenen van inhoudelijke adviezen, het ondersteunen van werkgroepen uit de raad en het begeleiden van de raad in zijn optreden naar buiten en naar het college van burgemeester en wethouders.

De griffie ondersteunt de gemeenteraad. Deze steun krijgt op verschillende manieren vorm. De griffie helpt bij het samenstellen van de agenda's van vergaderingen, zorgt voor tijdige verspreiding van de stukken, verslaglegging en voortgangsbewaking. Daarnaast adviseert de griffie over de behandelwijze van onderwerpen en bemiddelt zij voor het geval raadsleden geholpen willen worden door medewerkers uit de ambtelijke organisatie. Bekijk hier het filmpje over het werk van de griffier.

Medewerkers Griffievlnr. Leny van Leersum, Monique Muurling (griffier), Jan BleumerU kunt via de griffie contact opnemen met de raad. Ook is de griffie bereikbaar met vragen over de werkwijze van de gemeenteraad, de mogelijkheid tot inspreken tijdens carrouselvergaderingen en het versturen van uitnodigingen voor de gemeenteraad.

Raadsgriffie gemeente Zaltbommel
Hogeweg 11
5301 LB Zaltbommel
Postbus 10.002
5300 DA Zaltbommel
griffie@zaltbommel.nl
Telefoon: 0418 - 681 613

Raadsinformatiesysteem
Raadsinformatiesysteem
Raadsvergadering Live
Raadsvergadering Live
Politiek Portaal
Politiek Portaal

Volg ons

  • Twitter
  • RSS