U bent hier: Home / Actueel / 2017 / Juni

Raad bespreekt 6 juli Voorjaarsnota, Bovenwijkse voorzieningen en procesvoorstel toekomst Bommelerwaard

Laatste update: 26 juni 2017, 16:06 uur.

Tijdens de raadsvergadering van donderdag 6 juli bespreekt de gemeenteraad drie onderwerpen:

• Voorjaarsnota 2018.
  • Actualisatie Fonds Bovenwijkse Voorzieningen.
  • Procesvoorstel rapport 'Bestuurlijke Toekomst Bommelerwaard'.

Zoals gebruikelijk geven alle raadsfracties hun Algemene Beschouwingen. Daarna bespreekt de raad de drie onderwerpen. Na een schorsing volgt dan de reactie van het college van b en w. Vervolgens zijn de fracties weer aan het woord voor de tweede termijn. Daarna volgt besluitvorming over de drie voorstellen. Ga hier naar de agenda van 6 juli met alle voorstellen.

Aanvangstijd 18.00 uur!
Door de Algemene Beschouwingen van alle fracties, is de vergadertijd langer dan normaal. Daarom start de gemeenteraad al om 18.00 uur in het Stadhuis aan de Markt, Zaltbommel. Belangstellenden zijn van harte welkom om de raadsvergadering bij te wonen. U kunt de vergadering ook thuis of elders volgen via de webcast van de gemeenteraad.