U bent hier: Home / Actueel / 2017 / Juli

Vakantieperiode gemeenteraad

Laatste update: 13 juli 2017, 11:07 uur.

Vanaf 15 juli start de vakantieperiode van de gemeenteraad. Dat betekent dat er tot eind augustus geen vergaderingen van de raad plaatsvinden. De eerstvolgende carouselvergadering is donderdag 31 augustus. De agenda voor deze vergadering wordt begin augustus in het raadsinformatiesysteem geplaatst. De eerstvolgende gemeenteraadsvergadering vindt plaats op 14 september. Inmiddels is ook het definitieve vergaderschema voor 2018 vastgesteld.

Gast van de raad
Ook na de zomerperiode gaan we weer door met onze Gast van de Raad sessies. Zeker met de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 op komst, is het interessant om eens bijgepraat te worden over het raadswerk en om een raadsvergadering bij te wonen. De eerstvolgende gelegenheid hiervoor is op 14 september.

Gemeentepagina
De agenda's van de raadsvergaderingen en ander nieuws van de raad, worden ook gepubliceerd op de gemeentepagina. Tijdens de zomervakantie verschijnt deze pagina om de twee weken. De gemeentepagina verschijnt op: 19 juli, 2, 16 en 30 augustus. Daarna verschijnt de pagina weer wekelijks.