Sfeerbeeld: Raadszaal

U bent hier: Home / Actueel / 2017 / Februari

Onderzoek Rekenkamer en visie binnenstad in raadsvergadering 16 februari

Laatste update: 14 februari 2017, 15:02 uur.

Tijdens de raadsvergadering van donderdag 16 februari bespreekt de raad onder meer de visie binnenstad Zaltbommel en het rappport van de Rekenkamercommissie (Rekenkamer) over de decentralisaties sociaal domein. In het rapport worden de bevindingen gepresenteerd van het onderzoek naar de uitvoering van de nieuwe taken in het sociaal domein. Deze nieuwe taken betreffen uitvoering de Jeugdwet, de nieuwe Wet maatschappelijke ondersteuning en de Participatiewet. Vanaf 1 januari 2015 zijn gemeenten verantwoordelijk geworden voor de uitvoering van deze wetten.

Aan de visie binnenstad is een uitvoeringsprogramma gekoppeld. De programma bevat projecten, die bijdragen aan winkelen, wonen en beleven. Het uitvoeringsprogramma is samengesteld op basis van alle verzamelde idee├źn voor het verbeteren van de binnenstad. Deze projectidee├źn zijn afkomstig uit de structuurvisie Centrum Zaltbommel 2008, de Visie van Waal tot Waal en bijeenkomsten met inwoners en ondernemers. Ga hier naar de agenda en de voorstellen.

De vergadering start om 20.00 uur in het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel. Belangstellenden zijn van harte welkom! Het is ook mogelijk om de vergadering live thuis te volgen of later nog eens terug te bekijken.

Raadsinformatiesysteem
Raadsinformatiesysteem
Raadsvergadering Live
Raadsvergadering Live
Politiek Portaal
Politiek Portaal

Volg ons

  • Twitter
  • RSS